De fleste slagterlærlinge får i læretiden deres teoretiske og praktiske uddannelse på Slagteriskolen i Roskilde. Filmen giver et indblik i nogle af skolens undervisningstilbud. Eleverne kan bl.a. bliver undervist i rensning af tarme, krydderier, fremstilling af pølser, udtagning af organer samt forarbejdning af bacon. Skolen har også sin egen undervisningsbutik, hvor eleverne kan træne kundebetjening i praksis, og i skolens laboratorier lærer biologilaboranter, laboratorieteknikere og levnedsmiddelteknikere om råvarernes sammensætning. Eleverne bor på skolen, hvor der er fritidsaktiviteter, og mellem skoleophold deltager de i brevskoleundervisning for at vedligeholde deres kundskaber.
Denne film kan desværre ikke indlejres på andre hjemmesider pga. rettigheder.
Filmtype
Produktionsland
Produktionsselskab
Producent
Rekvirent
Manuskript
Instruktør
Tilføj kommentar
Der er ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere.